Avonturen kinderkamp

Avonturen Kinderkamp
Beste ouders en jonge avonturiers!
M-Tracks organiseert al 5 jaar kinderkampen in Zuid-Frankrijk. Dit jaar komt het M-Tracks kinderkamp naar jou toe! Op onze locatie in Sambeek organiseren wij weekends & weken voor kinderen. Meteen het eerste half uur van het kamp maken de kinderen al vriendjes en vriendinnetjes, die ook na het kamp voortduren.

Formule
Het Avonturen Kinderkamp is er elke week van donderdag t/m vrijdag speciaal voor de jonge avonturiers van 7 t/m 11 jaar. We nemen je deze twee dagen mee op een uitdagend en spannend avontuur samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Dit alles natuurlijk onder begeleiding van een team van instructeurs.

Programma
Na de introductie en kennismaking gaan we van start! Op het programma staat o.a.: bivak in de vrije natuur, eten bij een knapperend kampvuur, gezamenlijk koken, kratklimmen, boogschieten, kompas tocht, spellen, teambuilding activiteiten en meer leuks...
Er is een apart terrein gereserveerd voor het kamp, waar een kampvuurplaats, kookgelegenheid en overnachtings-accommodatie aanwezig zijn.

Kleding & bagage advies
Neem naast je persoonlijke spullen ook een slaapzak, kussen, slaapmatje, zaklamp, rugzakje, zwemkleding, zonnebrand crème, stevige schoenen, sportschoenen en makkelijk zittende (sport)kleding mee. Je kunt lekker vies worden, dus neem niet je mooiste spulletjes mee.

Inclusief
De prijs is inclusief alle maaltijden, drinken overdag, tussendoortjes, accommodatie, begeleiding instructeurs, kookspullen, borden en bestek, alle aangeboden activiteiten en materialen van het kamp, instructie van de activiteiten en het gebruik van instructiemateriaal en deelnemers certificaat. 2 dagen & 1 nacht  

Leeftijd: 7 t/m 11 jaar
Prijs p.p: € 95,-
Periode : Juli / augustus